willempasterkamp.nl

Posthistorie Nederland - Willem Pasterkamp

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van willempasterkamp.nl. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van willempasterkamp.nl. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Ondanks de constante zorg en aandacht die willempasterkamp.nl aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan getoonde prijzen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. willempasterkamp.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

willempasterkamp.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

 

Rubrieken


Toon alle producten

Winkelwagentje

Uw mandje is momenteel leeg.